X

Informatica

Carti informatica pentru incepatorii care isi doresc sa descopere domeniul care se afla intr-o continua dezvoltare. Ajuta-i pe cei mici sa isi puna bazele cunostintelor in domeniul informaticii cu ajutorul cartilor de IT disponibile pe Citila.ro.

A fost gasit 1 produs.
Editura: Corint Books
Data aparitie:
Numar pagini: 80
Vezi mai mult
27.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!

Carti informatica si IT pentru copii si adolescenti la preturi bune in libraria Citila

Ce-ar vrea copilul tau sa se faca atunci cand va fi mare? Informatica, unul dintre domeniile care se afla in plina dezvoltare, este tot mai preferata de catre cei mici. Cu ajutorul ofertei de carti de informatica pe care o gasesti pe rafturile virtuale ale librariei pentru copii Citila.ro, scolarii au sansa de a se specializa in cele mai uzuale limbaje de programare si, totodata, sa descopere cele mai interesante informatii pentru a-si alege o cariera.

Cartile de informatica utile pentru gimnaziu si liceu, dar si pentru cei pasionati de acest domeniu sunt acum disponibile la preturi avantajoase pe site-ul librariei Citila. Consulta impreuna cu cei mici oferta de carti de informatica si alege-le pe acelea care sunt potrivite nevoilor lor de studiu!

X