X

Chimie

Carti chimie pentru aprofundarea cunostinetelor scolare, experimente amuzante pentru copii mici si activitati distractive cu ajutorul carora cei mici descopera intr-un mod placut informatii despre domeniul care ii pasioneaza.

Ordoneaza dupa:
Au fost gasite 2 produse.
Editura: Gama
Colectia: Carti de joc educative Montessori pentru 6-12 ani
Vezi mai mult
27.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Editura: Litera
Data aparitie:
Numar pagini: 24
Vezi mai mult
39.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Ordoneaza dupa:

Carti chimie la preturi avantajoase pentru copii curiosi doar in libraria Citila

Cum il ajuta chimia pe cel mic, ca sa descopere lumea inconjuratoare? Chimia este un domeniu important mai ales ca elementele chimice sunt parte din mediul inconjurator si le intalnesti in fiecare zi. Pe Citila.ro gasesti de la carti de chimie potrivite copiilor de varste mai mici, pana la manuale de chimie pentru gimnaziu ori liceu, asa ca este simplu sa ii ajuti pe micutii tai sa descopere aceasta materie uimitoare.

Cu ajutorul cartilor de experimente chimice pentru copii, veti descoperi impreuna noi modalitati prin care sa folositi ingrediente uzuale din bucatarie, precum: otet, bicarbonat de sodiu, apa etc.

Creati momente magice impreuna descoperind cartile de chimie de pe rafturile virtuale ale librariei Citila si ofera-i copilului tau o incursiune in domeniul chimiei, fara ca bugetul sa iti fie afectat.

X