X

Carti in spaniola

Carti in spaniola pentru copii utile si relaxante, le ofera acestora posibilitatea sa invetele limba spaniola rapid si usor. Descopera cartile in limba spaniola destinate celor mici la preturi bune pe libraria citila.ro.

Ordoneaza dupa:
Au fost gasite 2 produse.
Editura: Gama
Data aparitie:
Colectia: Invat sa citesc!
Numar pagini: 16
Vezi mai mult
7.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Editura: Gama
Data aparitie:
Colectia: Invat sa citesc!
Numar pagini: 16
Vezi mai mult
7.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Ordoneaza dupa:

Carti in limba spaniola cu ajutorul carora cei mici pot invata usor si distractiv pe Citila.ro

Ce carti in spaniola sunt potrivite pentru copiii care vor sa aprofundeze limba? Pe Citila.ro vei gasi titluri ale celor mai cunoscuti autori spanioli, atat pentru incepatori, cat si pentru cei care doresc sa isi aprofundeze cunostintele. Librarii nostri ti-au pregatit carti in limba spaniola pentru copii, potrivite inca din primul an de gradinita, cu imagini atactive, cuvinte cunoscute de catre cei mici si usor de recunoscut.

Pentru elevii din clasele mai mari, Citila a pregatit carti in spaniola care sa ii ajute sa isi exerseze abilitatile de scriere si citire cu ajutorul exercitiilor. De la carti in limba spaniola pentru uz scolar pana la beletristica in spaniola, pe Citila vei gasi inspiratie sa alegi urmatoarele volume cu ajutorul carora copilul tau sa atinga o fluenta optima.

Descopera alaturi de cei mici bucuria lecturii in limba spaniola oferite de librarul piticilor, Citila.ro. Daca esti in cautarea unor auxiliare pentru limba spaniola, manuale ori carti destinate elevilor prin intermediul carora sa isi exerseze cunostintele, le gasesti in universul copiilor de pe Citila.ro.

X