X

Carti in alte limbi straine

Carti in alte limbi straine pentru copiii pasionati sa studieze, citeasca si sa descopere opere literare in limbile straine preferate le celor mici. Descopera si tu oferta de carti in limbi straine pentru copii de pe Citila.ro.

A fost gasit 1 produs.
Editura: ARC. GUNIVAS
Data aparitie:
Numar pagini: 1264
Vezi mai mult
164.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!

Carti in alte limbi straine pentru copii pasionati sa citeasca in limba straina preferata

Doresti sa ii oferi micutului tau carti in limbi straine? Studiul unei limbi straine inca de la o varsta frageda este recomandat de catre cei mai multi specialisti in educatia copiilor. Librarul Citila a pregatit pentru micutul tau o multime de carti in limbi straine, dintre care sa le alegi pe cele care ii sunt pe plac.

In sectiunea Carti in alte limbi straine de pe Citila.ro, vei gasi carti pentru copii care sa ii ajute pe acestia sa dobandeasca notiunile elementare ale limbii straine de care este pasionat, ori pe care doreste sa o exerseze. Cu ajutorul lecturii in limbi straine, cel mic va avea o imaginatie mai bogata si o mai buna dezvoltare cognitiva, intelectuala, emotionala etc.

Descopera selectia de carti pe care librarii de la Citila au pregatit-o pentru micutii tai si alege acele carti care sa va aduca momente de relaxare in familie.

X