X

Enciclopedii

Enciclopedii pentru copii despre cele mai arazatoare curiozitati ale celor mici, enciclopedii de cultura generala, de istorie, stiinte naturale la preturi mici pentru cei mai curiosi pitici.

Ordoneaza dupa:
Au fost gasite 3 produse.
Editura: Niculescu
Data aparitie:
Colectia: Niculescu Kids
Numar pagini: 32
Vezi mai mult
14.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Editura: Didactica Publishing House
Data aparitie:
Numar pagini: 351
Vezi mai mult
70.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Editura: Univers Enciclopedic
Data aparitie:
Colectia: Junior
Numar pagini: 32
Vezi mai mult
11.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Ordoneaza dupa:

Enciclopedii pentru copii la pentru promotionale pentru PitiCitila

Cum te poti ajuta de enciclopedii in educatia celor mici? Citila ti-a pregatit o vasta oferta de enciclopedii pentru copii cu ajutorul carora sa le prezinti intr-un mod placut si atragator informatii de cultura generala, care sa contribuie la dezvoltarea lor intelectuala. In functie de varsta si pasiunile celui mic, librarii Citila ti-au pregatit enciclopedii care sa ii permita celui mic sa descopere mediul inconjurator, precum specii de plante si animale.

Iti recomandam sa te folosesti si de enciclopedii pentru copii, in paralel cu activitatile educative, mai ales pentru ca acestea iti permit sa le prezinti informatii complexe despre univers, religie, fizica sau chimie intr-un limbaj pe intelesul acestora. Enciclopediile sunt ideale chiar si pentru copiii mai mici, mai ales cele cu animale, care contin ilustratii atractive pentru acestia.

Alege din oferta librariei Citila acele enciclopedii pentru copii care vor contribui la dezvoltarea cunostintelor micutului tau si il vor ajuta sa dobandeasca deprinderi sanatoase in ceea ce priveste mediul inconjurator si sa-si satisfaca curiozitatile stiintifice.

X