X

Arta

Carti despre arta pentru micii artisti in devenire disponibile la pret promotional pe Citila.ro. Ajuta-l pe cel mic sa isi descopere latura creativa alaturi de cartile de arta disonibile in oferta librariei pentru copii Citila.

Ordoneaza dupa:
Au fost gasite 3 produse.
Editura: Gama
Data aparitie:
Colectia: Romani celebri
Numar pagini: 24
Vezi mai mult
17.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Editura: Gama
Data aparitie:
Numar pagini: 24
Vezi mai mult
17.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Editura: Arthur
Data aparitie:
Numar pagini: 80
Vezi mai mult
42.99 lei
+
buc
-
STOC EPUIZAT!
Ordoneaza dupa:

Carti de arta pentru marii artisti ai vremurilor viitoare pe Citila.ro

De ce este importanta arta in cresterea si educatia copiilor? De-a lungul timpului, au existat numerosi artisti importanti care au ramas in istorie prin operele create. Citila iti pune la dispozitie carti de arta cu ajutorul carora sa le faci cunoscute celor mici toate formele prin care isi pot manifesta inclinatiile artistice chiar de la o varsta frageda, cum ar fi: pictura, dans, muzica etc.

Cu cat mai multe carti despre arta ii prezinti celui mic, cu atat va putea alege o pasiune pe care sa o urmeze. In cazul in care observi ca acesta are o inclinatie sau o dorinta spre anumite arte, este recomandat sa il incurajezi sa evolueze.

Arta, la fel ca si stiinta si activitatile educative, este importanta in viata micutilor tai, astfel ca iti recomandam sa le oferi acces la carti de arta, pentru ca ei sa descopere marii artisti ai lumii, precum si propriile lor pasiuni.

X